en sån här vill jag göra!

(Bild hämtad härifrån: Upcycled Doily Lamp « reMade USA by Shannon South.)

Det här tycker jag var en riktigt fin lampa! Jag gillar ju att använda gamla saker på ett nytt sätt. Och det har jag väldigt bra användning av på nya jobbet. Jag tänker att det är bra att kunna visa upp sånt. Kanske såsmåningom längre fram om jag får drömma så kanske vi kan tillverka roliga saker och sälja. Åh vad det skulle va kul!

Hos Dosfamily finns beskrivning på hur man gör!

(Bild från Dosfamily)

About these ads

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s