yosofine

Ny inspiration

Jag har återigen haft alldeles för mycket att göra. Idag fick jag en välkommen tidig hemgång från jobbet. Systemen krånglade så alla på kontoret blev skickade till ett annat kontor i en närliggande stad. Eftersom jag bara hade två timmar kvar på mitt pass fick jag åka hem. Skönt. Jag passade på att ta en sväng förbi Lager 157. Det var ett tag sedan jag var där. De hade fått in en hel del roliga nya märken och de hade till och med en del plagg från Monki. Hittade en fantastiskt mysig klänning/tröja såklart svart… Den har en pösig polokrage och tre hål för armar att titta ut genom. Jag ska sy om den lite eftersom jag ogillar att ha ett stort hål i magen. Eftersom Gud skapat mig med två armar så behöver jag inte plats för tre.

 

 

I helgen har jag suttit i styrelsemöte i sammanlagt 20 timmar. Jag har även varit på skönt häng på 5 rum i en källare och 5 bröd och 2 fiskar. Ska skriva mer om det strax.

 

Jag har haft väldigt mycket på schemat länge. Det har gjort att jag försöker hitta lösningar för att kunna vila ut. Funderar på att skaffa en till mob som bara är privat och där det bara är vänner och familj som har numret. I måndags på väg till jobbet fick jag ta ett arb.samtal från mitt andra jobb angående vår utställning på kulturhuset. Efter jobbet ringer SR i samma ärende. Det blir tröttsamt när jag inte kan vara ifred någonstans. Ska jobba på det. Samtidigt kul att något man gör uppmärksammas!!

 

 

Peace

Annonser
This entry was published on 23 september, 2008 at 22:09 and is filed under ung och ledare. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: