yosofine

min sena frukost min lediga dag

Jag har undrat ett tag vad ordet på min Pragmugg betyder. Igår letade jag efter en tjeckisk ordbok som kanske kunde ge mig ett svar. Det fick jag också, Moje betyder min på tjeckiska. Min kopp. Det var fint tycker jag. Jag har ofta svårt för det där med att säga att något är mitt. Att tiden är min och inte till allas förfogande. Helgen är min. Den lediga dagen är min. Jag försöker lära mig att ge mig själv egen tid som bara är min. Jag skaffade ny telefon förra veckan i detta syfte. Min telefon med telefonnummer som jag haft i 10 år var alltid på och till allas förfogande. Jag kände det som att jag aldrig var ledig. Skulle jag stänga av telefonen skulle ingen nå mig inte ens i familjeärenden. Så ville jag inte ha det. Jag har därför skaffat mig en ny telefon och passade på att ta en med bra musikprogram och kamera. Jag ska strax bjuda på lite bilder i från den.

Men innan dess vill jag passa på att tipsa om en artist som spelas mycket just nu.

one man freak show

Annonser
This entry was published on 6 oktober, 2008 at 14:28 and is filed under mitt skapande. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: