yosofine

Julemarknad

Det jobbas på för fullt, man kan aldrig ha för lite med sig för att sälja när det är julmarknad. Jag arrangerar ju designmarknad några gånger per termin och det är riktigt roligt. Dock blir ofta resultatet att jag inte hinner skapa så mycket själv att sälja. Det har många gånger blivit så att jag fått ta vad som legat och släpat hemma. Men denna gången har jag faktiskt hunnit. Jag har suttit alla lediga kvällar och virkat och stickat och skapat. Det blir en varm kollektion med lite glitter och gull. Jag tror att mina inomhus halsdukar kommer göra sig fina i jul och att pannbanden värmer skönt om öronen på shoppingen i januari.

Är du i Örebro lördag 29 nov missa då inte detta:

Annonser
This entry was published on 27 november, 2008 at 12:43 and is filed under mitt skapande. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: