yosofine

djup?jag?

Jag får ibland pikar för att jag är för seriös eller allvarlig. Främst handlar det då om min tro. Att jag tar den på för stort allvar. Men hur kan jag inte ta Gud på allvar efter allt Han gjort i mitt liv? Han har tagit mig på stort allvar, hur kan jag inte göra detsamma?

Annonser
This entry was published on 13 mars, 2009 at 13:51 and is filed under ung och ledare. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: