yosofine

solig söndag

Jag vaknade när klockan ringde och det var med en obeskrivlig känsla. Jag ställde klockan på 13.30 eftersom jag tänkte att det är max för hur länge jag får sova idag. Kom visserligen i säng 04.30 men ändå.  Jag brukar inte sova så länge så jag trodde ju inte att jag skulle göra det idag heller. Men jag hade en del att ta igen tydligen. Det har också visat sig i de konstiga drömmar jag drömt på sistone. Oerhört skumt. Jaja jag vaknade iallafall med ett enormt sug efter att få baka småkakor :-). Får se om det blir av, först måste jag ut i solen och till jobbet eftersom en besökare glömt sin väska på cafét. suck.

Annonser
This entry was published on 15 mars, 2009 at 14:49 and is filed under ung och ledare. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: