yosofine

”helt slut på”

Efter en helg med massa flyttstäd, packande, slängande och dirigerande så är man rätt slut. Inte nog med att vi jobbat så hårt i helgen i huset i Ö-vik. Vi har varit förbi Umeå och umgåtts med vänner samt suttit en HEL dag i bil i en lång seg och bitvis stillastående bilkö. Sjukt segt. Vi missade vårt bokade tåg igår kväll och var tvugna att stanna över i Uppsala en bonus kväll. Gjorde inget, vi fick träffa och fika lite med K.s nygifta storebror. Mysigt!

Så nu när jag just dunsat in genom dörren med mina 4 väskor och vattnat mina blommor finns det inte så mycket ork kvar. Jag ska andas en stund innan jag ska iväg på möte inför designtävlingen. Snart är det dags!! Det finns platser kvar om du e sugen på att vinna en symaskin! Klicka här  för mer info.

Annonser
This entry was published on 14 april, 2009 at 14:50 and is filed under ung och ledare. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: