yosofine

Nu är jag äntligen på väg hem

MMS

Nu är jag äntligen på väg hem för denna gången! Jag har varit i norrland igen. Det har varit riktigt härligt att få träffa så många goda vänner. Jag känner mig välsignad o tacksam över de nära vänner jag har. Men det är nåt visst med att få komma hem. Den sköna pusten när man ställer ned väskorna på hallgolvet och inser att det är färdigkonkat på ett tag. Nu är det en annan typ av konkande som ligger framför mig.

Annonser
This entry was published on 25 maj, 2009 at 10:38 and is filed under mitt skapande. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: