yosofine

Det börjar…

0-6d69c5184cec1f7b0a91e26f3e49c758.png

Det börjar bli festivaltider. Jag är en sån som hängt på konserter o festivaler så länge jag kan minnas. Jag går inte dit av nostalgi. Musiken har rört vid mitt hjärta och jag är beroende av den. Ikväll är en av de största inspirationskällorna i stan. Har lyssnat på dem sen jag var 15 och gick på K23, vad det är ska jag berätta vid senare tillfälle. Men bandet heter Blindeside o ikväll spelar de i stadsparken i örebro. Greate!

Annonser
This entry was published on 31 maj, 2009 at 22:40 and is filed under mitt skapande. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: