yosofine

internet ligger…

-fde64db0bb6864dc643b8ed483d224b.png

internet ligger nere så jag har svårt att få till så många djupa inlägg. Jag kastas ut och in från det mediet tills jag inser att jag lagt ned alldeless för mycket tid på något så fånigt som att läsa min mail på semestern. Sitter istället på uteplatsen o solar medan p1 sommarpratare håller mig sällskap och Dagen fyller på med intressanta tankar. Jag vill starkt rekommendera dig att läsa Joel Halldorfs debattartikel i dag. Over and out

Annonser
This entry was published on 30 juni, 2009 at 13:17 and is filed under mitt skapande. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: