yosofine

och så…

4c098b91f76c4965d6cbbe231486a1fc.png

och så var det det här med semester. Jag har visserligen en väldigt lång semester. Men det är nåt speciellt att vara hemma hos mampap på sommaren o åka o bada. Och jag tänkte att jag valde en bra vecka. Men icke. Regntunga skyar så långt jag ser. Men men har varit i sthlm en dag o det blir nog någon dag till där. Nu är jag mitt uppe i att klippa ut mönster till små djur jag ska sy. I eftermiddag blir det konstvandring vid taxingeslott!

Annonser
This entry was published on 8 juli, 2009 at 11:07 and is filed under mitt skapande. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: