yosofine

halvvägs in…

0-1ac06f1fb4715708c9e3510fbf7c41dd.png

halvvägs in i festivalen. Ikväll kom mina föräldrar o min lillebror. Det kändes kul att få visa upp det här som har präglat mig och som jag har att tacka för så mycket. Här är det hålligång hela dagarna. Svårt att få perspektiv och framförallt sålla intrycken. Jag skulle kunna säga att Marcus Birro var bland det bästa igår. Och idag var det kanske tekla knös. Men jag tror att det blir främst i efterhand som jag kan se vad årets frizon berört i mitt liv på djupare plan. Nu ska jag iallafall sova!

Annonser
This entry was published on 8 augusti, 2009 at 01:35 and is filed under mitt skapande. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: