yosofine

han har en gåva som få

om du av någon märklig anlednig missat Marcus Birro så ber jag dig lägga några minuter på att ta reda på mer om han. Läs tillexempel den här krönikan som är hans reflektion efter att ha varit på frizon i torsdags. Det var en programpunkt jag absolut inte ville missa för allt i världen. När jag gick ut från den timmen vi fick med Birro så ville jag bara vara ensam. Jag ville uppsöka ett berg där jag kunde se långt bort och så ville jag sätta mig där på klippavsatsen skåda ut över landskapet och bara vara tyst. Jag grät och skrattade på samma gång och samtidigt blev jag så berörd av Gud. Han har en gåva som få.

Annonser
This entry was published on 10 augusti, 2009 at 23:52 and is filed under mitt skapande. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: