yosofine

ikväll har…

0-27df5c06b14d3d3125e8a331bbdbe3ed.png

ikväll har jag tagit itu med en och annan smyckeslåda. Jag har ju samlat på mig några halsband, ringar, armband och örhängen genom åren. Krimskrams, sånt som kvinnor inom pingst bara kunde drömma om att ha innan kathryn kullman kom och med sin gudagåva och sitt blingbling gav kvinnorna i rörelsen ett vettigt argument till varför oxå de fick ha örhängen och kort hår. I mitt hem råder rena rama smyckeshysterin. Dock inte särskilt kostsamt. Mkt är köpt på secondhand annat har jag gjort själv. Så det så.

Annonser
This entry was published on 17 augusti, 2009 at 01:15 and is filed under mitt skapande. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: