yosofine

jag är…

0-310ae279cf9d0d80a149c60711866094.png

jag är på väg till skåne. Jag har just blivit faster och därför är jag nu på väg för att möta den nya familjemedlemmen. Jag har med mig ett fint paket som han ska få. Inte för att han kanske har så mkt glädje av det just nu men ändå! Det blev en liten blå katt! Det kommer nog bli fler! Nu har jag några timmar på buss framför mig.

Annonser
This entry was published on 28 augusti, 2009 at 07:17 and is filed under mitt skapande. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: