yosofine

Jag lyssnar…

-76df4c6a565f3b5b2a936ad5cebf8ca.png

Jag lyssnar på Scarlett Johansson och fortsätter mitt arbete med att röja, sortera, organisera och slänga. Kommer över sådant som ger mig minnen. Som artikeln om mig i ung tro. Har jag verkligen sagt o gjort det där? Det känns så avlägset. Som om det var i en annan tid, ett annat liv i umeå. Jag skrattar åt allt jag gett mig in på. Jag måste ju vara helt dum i huvudet. Men det blir roligare så!

Annonser
This entry was published on 14 september, 2009 at 11:07 and is filed under mitt skapande. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: