yosofine

jag är…

0-7ddb40d530c81a987754bc1341250041.png

jag är i järna över natten. Har varit på konferens i sthlm på fryshuset, forum för eldsjälar hette den. Inspirerande men framförallt skönt att få lite perspektiv på arbete och idéer. Känns fint att få komma bort som arbetsgrupp och se något annat ihop. Dock är jag mitt uppe i mycket annat nu. Det spökar förflutet och jag behöver tid för eftertanke o bearbetning. Något det inte riktigt finns utrymme för just nu. Tog därför en blixtvisit till mina föräldrar. En middag med dem kan vara rena dunderkuren. Verkar ha fungerat. Jag fick även extra tid med mamma när vi passade på att klippa varandra. Simpelt omhändertagande av vårt yttre gör underverk i mitt inre.

Annonser
This entry was published on 1 oktober, 2009 at 23:30 and is filed under mitt skapande. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: