yosofine

farmor och gammalt sytillbehör

Jag har städat och organiserat bland mina verktyg o material. Under sommaren har jag fått en hel låda till av svärmor med tyger och sytillbehör! Jag ha även gått igenom sypallen från farmor. Där låg en helt oanvänd uppsättning synålar, Farmer needlebook. Antar att Farmor köpte den när de var i usa o hälsade på hennes syskon som utvandrat dit. En hel del fick jag ta rätt på som kändes som en produkt av att en person med svår alzheimers städat i lådan. Farmor var sjuk och dog i den hemska sjukdomen. Hade varit kul att veta mer om hur hon var innan, vad tänkte Farmor på och vad drev hennes skaparlust inom sömnad och vävning? Jag känner iallafall större samhörighet nu efter att jag rensat i lådan. Som att vi delar något gemensamt.

Annonser
This entry was published on 4 oktober, 2009 at 21:01 and is filed under mitt skapande. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: