yosofine

resultatet av två timmar vid symaskinen

Idag har jag pysslat en massa. Om en vecka är det julmarknad på Cafét jag jobbar på. Eftersom jag arrangerar den kommer jag inte stå och sälja mina grejer vid eget bord. Jag har äntligen kommit underfund med att jag inte hinner det. Fast jag har inte hållit mig helt ifrån skapandet och fixandet inför marknaden. Några småsaker kommer jag att sälja på ett bord med blandade saker från olika designers. Blir nog bra, lagom nivå på producerandet också!

Här är ett smakprov på vad som kommer finnas där.

 

Annonser
This entry was published on 26 november, 2009 at 21:09 and is filed under mitt skapande. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: