yosofine

nyårslöften

Jag har aldrig varit mycket för att lova stora saker som sedan bara ger dåligt samvete eftersom man alltid sätter ribban för högt. Men jag håller faktiskt på att skissa på ett nyårslöfte. Jag funderar lite på hur jag ska lägga upp det och vad det ska innehålla. Syftet med löftet ska vara att minska min klimatpåverkan.

Just nu är jag inne på en variant en svensk designer körde med ett år. Hon köpte inga kläder alls under ett år utan sydde allt till sig själv. Något sådant funderar jag på fast med vissa undantag. Nu har det gått några år sedan jag sydde ofta till mig själv. Det har framförallt varit tiden som varit bristvara. Så i det här löftet måste någon form av tidsplanering finnas.

Ja det är mycket att tänka på som du märker. Brukar du ge nyårslöften? Brukar du kunna hålla dem i så fall? Ska du ge något löfte till nästa år?

Annonser
This entry was published on 4 december, 2009 at 01:38 and is filed under mitt skapande. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: