yosofine

jag inte bara bakar…

Jul handlar ju om mer än bara vad man kan äta. Jag försöker också att hitta nya sätt att inreda på som ger stämning och samtidigt inte kostar skjortan. Jag är inte sån som köper färdiga kransar och sätter upp. Jag kan själv! Jag har använt mig av tidningspapper, ståltråd, vitt presentsnöre och granris. Blev fina julhjärtan som luktar gott och ger skön julstämning.

Just det här hjärtat hänger på mitt rum. Blir glad varje gång jag ser det. Jag är kanske något lättroad.

Annonser
This entry was published on 7 december, 2009 at 01:47 and is filed under mitt skapande. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: