yosofine

strategispelets lov.

0-144d976b7814933d4ef65570bc27cbb9.png

 

Ikväll har jag, min käraste och M som bor i kollektivet spelat 3 omgångar Ticket to ride. Det är väldigt roligt för man kommer väldigt nära varann. Inte genom jobbiga frågor utan genom att våga utrycka alla typer av känslor som spelet väcker. Det är allt från stress och ilska till fånig finurlighet. Spelet avslöjar oxå andra sidor hos varandra. Som t ex den att jag behöver tysk ordning bland mina tågvagnar. Snabbt som ögat rättar jag till vagnarna så de står i militäriskt raka linjer. ordnung must sein

 

Annonser
This entry was published on 12 januari, 2010 at 01:21 and is filed under mitt skapande. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: