yosofine

äntligen!

Nu har jag äntligen fått mms funktionen att fungera. Så nu kan jag skicka iväg lite bilder då och då. Har fortfarande ingen egen kamera. Men i helgen lånade jag med mig jobbets kamera och lekte fotograf. En dag ska jag köpa mig en sån där riktigt bra kamera så det blir kul att fota igen.

Annonser
This entry was published on 5 april, 2010 at 22:53 and is filed under mitt skapande. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: