yosofine

närodlat o gratis

I vår har jag testat på något som jag aldrig gjort förrut. Jag har plockat nässlor och kokat soppa på dem. Jag gillar att göra mat av sådant man kan plocka gratis i naturen. Dessutom är det både närodlat och ekologiskt så det stämmer väl in i mina övriga ambitioner med mathållning.

Annonser
This entry was published on 7 juni, 2010 at 21:51 and is filed under ung och ledare. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: