yosofine

snart är det frizon

Det är full förberedelse nu. Den här veckan har vi haft planering och uppstart i cafét. Jag har målat om väggar och satt upp gardinstänger och nya gardiner tillsammans med mina kolleger. Tillsammans har vi pratat om arbetet som ligger framför oss i höst. Men innan dess så är det något av det bästa jag vet som kommer hända. Frizon! Och det är om mindre än en vecka. Det har varit årets höjdpunkt i stort sett i 10 år för mig. I år har jag ansvar för Designverkstad och Designmarknad. Jag kommer även tillverka konstverk under gudstjänsten på lördagskvällen och medverka på nåt panelsamtal. Jag hoppas få lära känna många nya spännande människor. Lyssna på inspirerande musik och talare. Och hänga extremt mycket med Gud.

Jag vill ju hävda att frizon är kyrkans framtid. Där skapas förutsättningar, relationer och nya sätt att tänka församling och kristen gemenskap. En mångfald med Jesus i centrum.

Kärleksfullt sopat golv i stallet. Undrar vilka konstverk som väntar oss i år!

Annonser
This entry was published on 5 augusti, 2010 at 22:53 and is filed under ung och ledare. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: