yosofine

Jag är på väg tillbaks till mina föräldrar…

foto0028 (MMS)

Jag är på väg tillbaks till mina föräldrar över helgen. Just nu trivs jag väldigt bra med allt fläng. Det har dessutom gjort att jag kommit mer iordning i min lägenhet. Jag får nya ideer och får upp lite tempo. Snart är jag klar med de projekt som jag har i köket. Då kanske jag bjuder på lite fler bilder!

Annonser
This entry was published on 24 september, 2010 at 16:37 and is filed under mitt skapande. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: