yosofine

Idag har jag besökt Vintagemässan som håll…

foto0035 (MMS)

Idag har jag besökt Vintagemässan som håller till vid Hornstull. Fullt av fyndmöjligheter. Massa hippa stockholmare. Jag fyndade en hel del fina grejer! Sen blev det indiskt på ett riktigt mysigt ställe. Efteråt drog vi på bio.” I rymden finns inga känslor” hette filmen. Nog en av de bästa svenska filmer jag sett. Det har varit en riktigt fin dag idag tillsammans med min barndomsvän!

Annonser
This entry was published on 26 september, 2010 at 00:21 and is filed under mitt skapande. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: