yosofine

En ganska stor del av mig kan sakna stockh…

foto0057 (MMS)

En ganska stor del av mig kan sakna stockholm. Gatorna bullret husen utbudet och alla människor. Undrar hur det skulle vara att bo här nu när jag är äldre? Det är inte lika självklart att inte återvända som det var för några år sedan. Men å andra sidan trivs jag bra där jag bor. Och jag bor ju knappt två timmar bort. Det är ju nästan som att bo i en förort!

Annonser
This entry was published on 6 oktober, 2010 at 18:11 and is filed under mitt skapande. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: