yosofine

På jobbet lär jag ut tekniker så att man k…

foto0093 (MMS)

På jobbet lär jag ut tekniker så att man kan göra sina egna kläder, smycken, tavlor, kylskåpsmagneter med mera. Idag lär jag två herrar att sy kläder. Det är väldigt roligt när man förstår hur kläder är gjorda och hur lätt det är att göra egna. Nu var det längesedan jag sydde något åt mig själv men jag tror kanske jag kan få tid till det i helgen!

Annonser
This entry was published on 14 oktober, 2010 at 12:55 and is filed under mitt skapande. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: