yosofine

Jag jobbar på med det som är mitt eget. Ha…

foto0095 (MMS)

Jag jobbar på med det som är mitt eget. Har tagit fram min lilla broderilåda. Det är så härligt att plocka upp trådar ur små askar. Trådar som ligger inlindade i prassligt papper. Tänk att man lagt ned sån omsorg om de små trådarna. Tänk att Gud är likadan lagt ned sån omsorg i varje liten del av våra liv. Det är nåt att meditera till!

Annonser
This entry was published on 15 oktober, 2010 at 21:55 and is filed under mitt skapande. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: