yosofine

Jag har varit på möte i karlstad idag och …

foto0092 (MMS)

Jag har varit på möte i karlstad idag och resan dit och hem samt allt annan ledig tid går åt till mina förberedelser inför morgondagen. Jag ska prata om trender inom 2a hands världen. Eller kanske framförallt vad man gör av saker köpta på 2a hand! Den här har jag och en kollega gjort. Riktigt fin om jag får säga det själv! Nej nu är det dags att göra en powerpoint!

Annonser
This entry was published on 25 oktober, 2010 at 21:47 and is filed under mitt skapande. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: