yosofine

Igår struntade jag i klockan och gick på k…

foto0178 (MMS)

Igår struntade jag i klockan och gick på konsert med månadens favorit. Daniel Adams Ray spelade nämligen i stan. Det var roligt att göra något spontant men oxå få dansa av sig lite. Jag har dansat mycket i mina dar med ordet frihet i min mun. Det innebär att vara mitt i köttmarknaden och helt och hållet dansa till Guds ära och människors frihet. Det är väldigt befriande för en själv oxå! Toppenkul kväll!

Annonser
This entry was published on 25 november, 2010 at 10:46 and is filed under mitt skapande. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: