yosofine

fyndat i vetlanda

Jag försöker ta det lugnt med shoppandet för jag har så mycket saker jag vill hinna vara tacksam för. Men jag kunde inte motstå den här ringen! Jag föll också för ett inredningsmagasin. Det finns inget bättre för inspirationen än en resa bort från det invanda och en tidning med nya idéer. Känns kul att komma hem och fixa till det lite mer där hemma!

Annonser
This entry was published on 7 december, 2010 at 20:08 and is filed under ung och ledare. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: