yosofine

Its a mess! De här sista dagarna hemma är …

foto0218 (MMS)

Its a mess! De här sista dagarna hemma är det så mycket man ska göra. Och mitt i allt vill jag göra örhängen! Pärlor saxar lim och tänger tillsammans med huset eliott och pepparkakor, blåbärssoppan och min andaktsbok. Det är ingen logik men det är lätt att följa tankegången och exakt vad jag gjort de senaste dagarna bara av att se ut över bordet. Idag ska jag packa o fixa biljett hem. Sen jobba. Mkt nu! ps. örhängena blev superfina! Har tre nya par till jul!

Annonser
This entry was published on 21 december, 2010 at 11:48 and is filed under mitt skapande. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: