yosofine

Nu är granen klädd och grann. Musiken skrå…

foto0224 (MMS)

Nu är granen klädd och grann. Musiken skrålar jul. Det enda som saknas är mina små bröder. De sitter fast i tågtrafiken. Den ena har spenderat över 5 timmar på centralen i malmö och den andra hade svårt att ta sig ens två stationer med pendeltåget. För mig gick hemfärden som på räls fast jag åkte buss jag.

Annonser
This entry was published on 23 december, 2010 at 23:21 and is filed under mitt skapande. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: