yosofine

cybernyheter

Jag äter knäck, stickar en mössa, lyssnar på Johnny Cash julskiva, somnar i soffan och har just fått en liten cyberjulklapp! För medan jag gör allt det där har jag även surfat runt lite på sidor det var ett tag sedan jag besökte. Och då på en av alla de bloggar jag lite då och då besöker stod det att en av mina favoritförfattare har en blogg. Och jag är nog sist i världen att veta om det. Att Bob Hansson har en blogg har jag vetat och den har jag besökt ibland, likaså Marcus Birro. Men att Bodil Malmsten hade en, det visste jag inte. Men idag fick jag den vetskapen som en liten julklapp. Fint det!

Annonser
This entry was published on 30 december, 2010 at 20:30 and is filed under ung och ledare. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: