yosofine

keep on walking

Tid har passerat, vatten har runnit under broarna, tankar har processats och känslor har stillats och sorg har bearbetats. Den här veckan är första veckan som jag lyssnat på Salem Al Fakir sen i april då livet tog en ny vändning. Tidigare har jag benämnt det som att allt rasade och det gjorde det verkligen. Hela livet föll ihop som ett korthus. På sista tiden har det dock känts mer och mer som att livet fick en ny riktning, jag fick chans att hämta igen gamla koordinater och omvärdera ett och annat.

Det har fått många konsekvenser. Under lång tid har jag varit tvungen att undvika saker för att inte hamna ur balans. Detta såklart som tillfälliga lösningar tills minnena och känslorna, tankarna och sorgen bearbetats. Bit för bit har livet öppnats igen. Nya möjligheter har visat sig och ett framtidshopp har vuxit sig starkt. Och den här veckan njuter jag av mitt nya jobb.

Men också väldigt mycket av att återigen kunna lyssna på en sån skönsjungande ung man som Salem Al Fakir.

Låten keep on walking har fått en ny innebörd precis som många av de andra låtarna. De talar på ett nytt sätt till mig och jag kan sjunga med av hela mitt hjärta. Glad över hur livet blivit och tacksam över att Gud kommer fortsätta leda vidare mot ännu ljusare horisonter!

Annonser
This entry was published on 11 januari, 2011 at 21:55 and is filed under ung och ledare. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

One thought on “keep on walking

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: