yosofine

musik, mode och inspiration

Det finns musik som får mig att vilja slänga ut alla kläder ur min garderob och prova allt i olika varianter. Som öppnar mina innersta ögon så att jag ser nya lösningar, nya kombinationer. Det finns en särskild artist som alldeles särskilt sätter igång de känslorna. Hennes röst är så karaktäristisk att det går att känna igen henne även i andra musikaliska förpackningar. Hennes medvetenhet genomsyrar allt och när man ser henne live får man mer än bara en musikalisk upplevelse. Hon ser ofta till att ha väldigt fina scenkläder och det känns som att allt är väldigt genomtänkt. Hennes musik andas mode, tycker iallafall jag. Jag kan direkt se kläder framför mig när jag hör hennes låtar.

Kort och gott det är många knappar hon trycker på hos mig! Varsågoda här kommer (trumvirvlar…)

Jenny Wilson!

Annonser
This entry was published on 16 januari, 2011 at 19:45 and is filed under ung och ledare. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: