yosofine

blekhud´n

Det mesta av isen och snön har smält bort från vägarna så asfalten har blottats. Det ger mig så mycket vårkänslor att det bara bubblar inombords. Inte blir det bättre av att solen skiner heller. Det är på sätt och vis en ny känsla jag känner. Den är inte rotlös, den bottnar i något grundläggande. Men den där grunden är annorlunda mot de senaste vårarna. Så våren känns ny.

Den får mig att längta lite till sommaren. För första gången så håller jag på att planera riktig semester med riktigt semesterinnehåll. Sätter nya mål.

Det händer mycket nu. Snart ska jag berätta mer om det. Jag ska också försöka komma underfund med hur jag ska göra med problemet med bilderna på bloggen. Jag tycker de blir för stora. Nu blir ju min bleka hud ännu mer synlig. Men jag antar att jag bjuder på det.

Annonser
This entry was published on 20 januari, 2011 at 22:48 and is filed under ung och ledare. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: