yosofine

dagens skörd

Idag har jag jobbat sista dagen på cafét för ett tag. Jag ska nämligen jobba heltid i butiken resten av terminen. Det känns väldigt bra att få fokusera på ett jobb. Efter jobbet åkte jag och hämtade ett bokpaket som kommit med posten. Massa ny inspiration för mitt nya liv. Nu lämnar jag bakomtiden bakom mig och tar ett stort steg rakt in i min ljusa framtid!

Annonser
This entry was published on 27 januari, 2011 at 21:04 and is filed under ung och ledare. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

2 thoughts on “dagens skörd

  1. Bettan on said:

    Vad roligt att det blev så! Superspännande!
    Lycka till!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: