yosofine

lite mer publicitet

På själva premiärdagen blev jag intervjuad av en cool tjej för Örebroguiden. Om du vill läsa den artikeln går du helt enkelt hit.

Nu börjar jag så smått få lite vardag och rutin. Den här veckan har dock varit en riktigt seg en. De dagar jag inte haft något efter jobbet har jag åkt raka vägen hem och hamnat i soffan. Nu är snart hela mitt förråd av matlådor från frysen tömt. Det är dags att börja styra upp livet lite.

Därför tar jag lite ledigt i helgen och åker bort. Förhoppningsvis återkommer jag inom kort med mer spännande läsning. Jag har flera inlägg på gång men jag har liksom inte riktigt haft tiden att sitta och skriva klart dem. Men eftersom jag valt sj som färdmedel så lär jag få den tiden imorgon kväll!

Annonser
This entry was published on 10 februari, 2011 at 22:22 and is filed under ung och ledare. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: