yosofine

de tidiga mornarna

Jag har de senaste åren haft sovmorgon nästan varje dag. Tillslut var jag osäker på om jag ens kunde gå upp tidigt på dagarna. Om det var något för mig. Så när jag fick nytt jobb där jag skulle börja kl8 ja då visste jag inte om det skulle gå. Men för varje morgon jag kommer upp blir jag mer och mer tillfreds. Och när mornarna bjuder på så vackra soluppgångar kan jag inget annat än trivas.

Annonser
This entry was published on 20 februari, 2011 at 13:50 and is filed under ung och ledare. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: