yosofine

inspirerad

Den här helgen har inneburit en hög dos med annorlunda sätt att tänka och leva. Annorlunda på ett bra sätt! Det har varit så många intryck att det känns som om det pågått i en hel vecka. Jag hoppas att jag kan få leva kvar i mycket av det jag fått av inspiration. Även nu när mitt hektiska liv tar vid. Den här bilden tar jag med mig som en påminnelse.

Truly its ok to enjoy!

Annonser
This entry was published on 28 februari, 2011 at 21:26 and is filed under ung och ledare. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: