yosofine

på turne

Jag har nu inlett en ny tid i mitt liv. Jag kommer vara på resande fot varje vecka fram till början av maj. Jag kommer nämligen åka med på erikshjälpens regionsdagar som kommer vara från Ånge i norr till Kristianstad i söder. Idag har jag varit i Kristianstad. Jag tänkte ta dig med på resan. Och ska göra det på så vis att jag från varje ställe tar två bilder. Här kommer två bilder ett från mitt hotellrum och den andra från stationen.

Annonser
This entry was published on 28 februari, 2011 at 21:21 and is filed under ung och ledare. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: