yosofine

teatersällskap

Nu är min andra resa snart avklarad. Om ett par timmar står jag i mitt kök. Kanske med en deg på jäsning. Det är iallafall vad jag längtar efter! Det har blivit en del bakat på sistone.

Den här dagen har jag varit i Vänersborg intrycken är många. Också samtalen. Vad roligt det är att åka ut såhär och prata med tanter och farbröder! Jag hann tyvärr inte med någon bild från själva stan så det får bli ett boktips istället.

Shane Claiborne och Chris Haw ”Jesus for president”. En bok jag ännu inte läst färdigt men haft som projekt ett tag. Det blir en av böckerna att läsa under fastan!

Visst är det kul att åka runt såhär som ett teatersällskap. Men mest av allt skulle jag vilja bosätta mig i ett torp och få odla mina egna grönsaker. Men jag övar också på att leva i nuet och njuta av det fina jag får uppleva just nu. Det bäddar för andra höjdpunkter längre fram!

Annonser
This entry was published on 7 mars, 2011 at 16:46 and is filed under ung och ledare. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: