yosofine

mål och mening

Idag är det askonsdag det innebär början på fastan fram till påsk. Min längtan driver mig till att ta beslut om saker jag vill avstå under den här tiden. Det känns mer och mer viktigt för mig att hålla min blick fäst mot det som är viktigt här i livet.

Det är inte pensionssparande eller strategiska karriärsdrag. Jag vill ha ännu mer Jesus i mitt liv. På fler sätt än nu.

När mitt liv fick en ny riktning planterades en ny längtan. Jag fick bilder av saker som jag skulle fästa min blick på. Saker jag skulle prioritera mitt i allt som hände.

Nu när jag ser tillbaka på det här året som gått, ja det har snart gått ett år, så ser jag hur mycket som hänt i mig och i mitt liv. En del saker har jag drömt om och aldrig trott jag skulle få vara med om. Andra saker har bara kommit som ren välsignelse.

Och det är nu det blir så tydligt det här bibelordet ”sök först Guds rike…”. Och när det är det enda jag har kvar. Och det är min enda längtan då är det ju inte ens särskilt svårt. Och det där som kommer som en följd av det blir till gåvor som jag får ta emot. Inget jag har förtjänat eller som jag har rätt till.

Så idag inleder jag en tid där jag ännu mer fokuserat kan följa mitt hjärtas längtan! Vad det ska bli spännande!

Annonser
This entry was published on 9 mars, 2011 at 21:23 and is filed under Ledarskap. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: