yosofine

en vecka senare

Jag har ju lovat att jag ska visa bilder från mina resor här i vår. Det var lättare sagt än gjort. Det inser jag ju. Precis som jag har insett att mitt liv är rätt flängigt och hektiskt just nu. Jaja då var det sagt och erkänt. I’m a busy woman!

Men jag har så otroligt roligt. Och med tanke på hur mina senaste år har sett ut så tycker jag minsann att jag är värd lite fart och fläkt!

Stämningsfull bild från Norrköping. Idag är jag i Gävle! Det ska bli kul att se hur den butiken ser ut. Och spännande att se om jag träffar på någon bekant. På tidigare resor har jag träffat ingift släkt, missionärsvänner till mina föräldrar, ungdomsvän till min mamma, mamman till ett gäng bröder jag känner och en god vän. Riktigt kul är det!

Annonser
This entry was published on 21 mars, 2011 at 08:07 and is filed under ung och ledare. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: