yosofine

och familjen

Ikväll blev det spontant häng hos min fina familj. Jag låg och halvsov när jag blev uppmanad att åka bort ikväll. Så lätt att tacka nej för att soffan är för skön. Men min soffa är inte skönare än någon annans och framförallt så är den inte skönare än lite avslappnad gemenskap med nära vänner. Jag uppskattar verkligen spontanitet och otvungen gemenskap dit man får komma som man är. Nu sitter jag trött men så nöjd över utsikten!

20110401-220325.jpg

Annonser
This entry was published on 1 april, 2011 at 20:03 and is filed under ung och ledare. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: