yosofine

impulsiv

Jag fick någon timme att lära känna Kalmar på idag. Först skulle jag besöka en viss secondhandbutik för att sedan ge min åsikt till min chef. Sen ville jag se stan lite…

Jag har varit på jakt efter en ny väska rätt länge. En väska där datorn ska få plats och som jag dessutom kan ha andra grejer i samtidigt. Ingen datorväska mer väska där datorn får plats. Och så gick jag förbi en butik som sålde ut skinnväskor för halva priset. Så jag tänkte det kanske händer i Kalmar! Väl inne träffade jag tre trevliga försäljare som visade allehanda fina väskor. Oj vilket utbud!

Och jag tänkte ja det kanske är i Kalmar det händer. Så jag tog mig tid att spegla mig i väskorna och testa facken och de olika funktionerna. Tillslut föll jag offer.

20110407-210757.jpg

Det hände i Kalmar! Och nu sitter jag här med mkt mindre pengar på kontot. Med en väska där datorn ryms. Men jag undrar är det här verkligen jag?!

Annonser
This entry was published on 7 april, 2011 at 19:09 and is filed under Ledarskap. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: