yosofine

näst sista resan

Nu börjar de här resorna lida mot sitt slut. Inte så att jag inte kommer resa så mycket mer efter. Men jag kommer iallafall inte resa i jobbet mer i vår som jag känner till. Efter idag är det bara en resa kvar. Då ska jag upp till Norrland. Jag funderar på om det går att göra något mer av den resan när jag ändå är iväg. Vi får se vad det kan bli!

20110418-073212.jpg

Den här helgen inleddes och avslutades med fest. Jag såg till att tillverka något åt födelsedagsbarnen. Det är en rolig utmaning. Nu blev bilden väldigt mörk. Men igår tillverkade jag örhängen som present. Det kanske blir mer av det pysslet jag känner att jag saknat det väldigt mycket!

Annonser
This entry was published on 18 april, 2011 at 05:37 and is filed under ung och ledare. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

3 thoughts on “näst sista resan

 1. Karin on said:

  Kära Joesfin!!!
  Du är så vacker!
  Och du gör så vackra saker!
  Tack för din otroligt fina present!
  Är glad att jag har en vän och en granne som är just DU!
  Kram från mig och Jesus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: